Zaal vergaderruimte-1

Bijzonder vergaderen in een historische omgeving

Wees welkom bij Túnmanswente, de ideale locatie voor uw vergadering, presentatie, workshop, training of andere zakelijke bijeenkomst. In het knusse restaurant van Túnmanswente heeft u volop mogelijkheden. Aan bijna al uw wensen kan worden voldaan en wij staan open voor uw ideeën.

In ons restaurant kunnen wij ieder gewenste opstelling voor u klaarzetten, passend bij het aantal personen en de gelegenheid (max. 20 personen). Voor de kleinere ruimte, die uitermate geschikt is voor besloten vergaderingen, geldt een maximum van 10 personen.

Daarnaast is er een prachtige tuin met een loungeset, tafels en stoelen aanwezig, zodat je bij mooi kunt uitwijken naar buiten.

Wij hebben alvast enkele vergaderarrangementen voor u samengesteld, mochten deze niet aan uw wensen voldoen, dan kunnen er altijd in overleg wijzigingen worden aangebracht.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via informatie@tunmanswente.nl of 06-27978070.

Lunch of diner

Wij kunnen een heerlijke lunch of diner verzorgen. En na de lunch een wandeling in het aangrenzende park zorgt voor nieuwe energie.

″ Uit onderzoek blijkt dat

vergaderen in een groene

omgeving je hersenen positief

beïnvloedt. Je gaat creatiever

denken en stapt makkelijker uit

je comfort zone. ″

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief