Túnmanswente 2.0

Túnmanswente bij Martenastate is al jarenlang een waardevolle plek en na een wandeling door het park en Stinzenflorabos is het heerlijk relaxen in de theetuin voor een kop koffie, thee of een glas wijn.

Ook is er de mogelijkheid voor vergaderingen, kleinschalige partijen of overnachten in de gerieflijke overnachtingsaccommodatie Bêd & Brochje .

Met ingang van 1 april heeft Stichting Túnmanswente de huurovereenkomst met Stichting Martenastate beëindigd. De exploitatie zal worden voortgezet door de eigenaren/uitbaters van Grand – Café /restaurant De Smalle Brug in Stiens, de heren Simon de Vries en Martin Sinnema.
Tot de uitbraak van Corona wist De Smalle Brug in korte tijd vele gasten te trekken die hier een uitstekende lunch of maaltijd kunnen gebruiken. Het pand in Stiens is in oude luister hersteld waardoor ook op deze wijze recht wordt gedaan aan een roemrijk verleden.

Een feestelijke heropening van Túnmanswente zal nog even op zich moeten laten wachten, helaas zijn de beperkingen vanwege de pandemie nog van kracht.

Wel kan men reserveren voor de overnachtingsaccommodatie en informeren naar de mogelijkheden voor vergaderingen en partijen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief